Binnen zonwering

Duette

Duetteshades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor zijn de koorden onzichtbaar. Een mooie eigenschap van Duetteshades is de isolerende werking.

Plissé

Plissés bestaan uit mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. Van transparant tot verduisterende stoffen. Een transparante plissé gecombineerd met een verduisterende Duetteshade zorgt voor de ideale dag/nacht toepassing voor in de slaapkamer.

Aluminium Jaloezie

De horizontale jaloezie collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en techniek. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

Houten jaloezie

Hout is de natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme behagelijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie.

Rolgordijn

Het rolgordijn blijft ’n klassieker in de raambekleding. Onze uitgebreide collectie biedt een grote keuze in stoffen zoals sfeervolle dessins,effen en bijzondere structuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raam in elke ruimte.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bieden de optimale combinatie van stijl en functionaliteit. Door ’t spelen met de banen stof creëert u de optimale balans tussen lichtinval en privacy.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen is een strakke raamdecoratie die perfect zijn voor grote raampartijen en schuifpuien.

Verticale lamellen

Verticale lamellen combineren sfeer en functionaliteit perfect. In gesloten toestand krijgt u optimale privacy in open toestand krijgt u een prachtige lichtinval en lichtfiltering. U kunt kiezen voor lamellen van stof, kunststof, aluminium of textiel.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven je interieur een warme uitstraling. Kies voor een transparante stof voor ’n prachtige lichtfiltering, dichte stof voor meer privacy of ’n gevoerde stof voor de slaapkamer.

Shutters

Shutterpanelen zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. U kunt zelf de lichtinval en daarmee ook de privacy bepalen. Ze zijn op maat gemaakt en daarom ook uitstekend geschikt voor schuine en ronde ramen.

Horren

Ongestoord genieten van frisse lucht. Met Unilux horren kunt u uw huis optimaal ventileren en houdt insecten buiten. Voor ramen en deuren zijn er verschillende toepassingen en worden op maat gemaakt.