Vloeren

Tapijt

Als we praten over tapijt is ’t warm, comfortabel, kleurrijk, energiebesparend en geluid verbeterend. Tapijt is te verkrijgen in verschillende materialen zoals wol, synthetisch en sisal.

Vinyl

Vinyl beschikt over praktische eigenschappen die de vloer geschikt maakt voor vrijwel elke toepassing. Bovendien bieden de niet van echt te onderscheiden zeer natuurgetrouwe dessins u de mogelijkheid om de uitstraling van materialen als natuursteen, beton te combineren met ’t onderhoudsgemak en geluidscomfort van deze vloer.

PVC

PVC vloeren zijn slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Ze worden volledig verlijmd op de ondergrond en daarom uitermate geschikt voor vloerverwarming. Juist daarom wordt de warmte uitstekend geleidt. Te verkrijgen in zowel hout als steenmotief.

Er is ook een clickversie leverbaar met een geluiddempende ondervloer. Deze vloeren zijn gemaakt van een woodcomposite (mix van hout en PVC) wat zorgt voor een duurzame,stabiel, kleurvast en onderhoudsvrij product.

 

Laminaat

Laminaat is een ideaal alternatief voor een massief houten of stenen vloer. Door de klikverbinding is het eenvoudig te leggen en verhuisbaar. Het heeft een sterke toplaag van kunstof die slijtage moet voorkomen. Verschillende planklengtes en breedtes geven de vloer een eigentijdse uitstraling.

Marmoleum

Marmoleum is niet alleen duurzaam qua levensduur maar vooral ook een milieuvriendelijke vloer. Het wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals lijnzaadolie, hars en houtmeel. Vroeger vooral verkrijgbaar in marmerstructuur maar nu ook in beton- of houtlook.

Karpetten

Wilt u een vlakke strakke vloer met een zachte sfeermaker leg dan een mooi karpet op de vloer. Een kleed is zacht, warm en aangenaam voor de voeten en heeft een akoestieke werking. Te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen en de maat kunt u zelf bepalen.