Gordijnen Oosterhout

Gordijnen in Oosterhout aanschaffen

Als u gordijnen in Oosterhout wilt kopen, die perfect op maat worden gemaakt in de kleur en stof die u wenst, dan is P.C. Interieurverzorging u graag van dienst. Met betrekking tot gordijnen bieden wij in onze winkel in Oosterhout vele mogelijkheden. Alle vormen kunnen door ons worden geleverd met een ruime keuze uit stoffen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor ophangsystemen die wij in uiteenlopende uitvoeringen beschikbaar hebben, zoals in de vorm van spandraden, roedes en gordijnrails.

Gordijnen in Dongen of omgeving kopen

P.C. Interieurverzorging biedt een uitgebreid assortiment op het gebied van raambekleding. U kunt in onze winkel die nabij Dongen is gevestigd op uw gemak het complete aanbod met gordijnen bekijken. Wij voorzien u graag van advies bij het kopen van gordijnen en bieden daarvoor uiteraard een service op maat aan. Ten aanzien van het gevarieerde productaanbod kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Overgordijnen
  • Vitrage
  • Inbetween
  • Paneelgordijnen

Gordijnen in Oosterhout met inmeetservice

P.C. Interieurverzorging staat bekend om de uitgebreide service en persoonlijke aandacht voor klanten. Als u bij ons in Oosterhout gordijnen wilt kopen, dan zorgen wij voor het inmeten, maar bijvoorbeeld ook voor de verwijdering en afvoering van de oude raambekleding. U kunt onze winkel in Oosterhout bezoeken en profiteren van onze service op het gebied van inmeten en verstrekken van advies. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wist u dat wij de gordijnen zelf maken in ons eigen atelier? Zo verzorgen wij het gehele proces vanaf het eerste advies tot en met het ophangen.

Zie ook: Huisinrichting Dongen en Interieuradvies Oosterhout

Gratis advies over gordijnen bij u thuis in Dongen

U heeft altijd de mogelijkheid om onze winkel van maandag tot en met zaterdag te bezoeken, maar indien dat niet uitkomt, bieden wij u een alternatief. Zo kunnen wij bij u langskomen in Dongen of omgeving om gratis advies over de aanschaf van gordijnen te verstrekken. Ook kunnen wij dan meteen de juiste maten meten en hoeft u alleen nog maar een keuze te maken uit het type gordijn en het soort stof. Onze winkel is nabij Dongen aan de Bredaseweg 23 in Oosterhout gevestigd en voor het maken van een afspraak bij u thuis kunt u telefonisch contact opnemen via 0162-433733 of per mail info@pcinterieur.nl.