Woonwinkel Oosterhout

Woonwinkel in Oosterhout ruim productaanbod

P.C. Interieurverzorging is een woonwinkel in Oosterhout, waar een ruim productaanbod beschikbaar is. Wij hebben alles op het gebied van aankleding van het interieur beschikbaar, variërend van vloeren tot gordijnen en van behang tot zonweringen. Ook voor de aanschaf van accessoires kunt u in onze woonwinkel terecht. U kunt bij ons altijd rekenen op een professioneel advies. Wij zijn niet voor niets al meer dan dertig jaar een begrip in Oosterhout en staan ook graag voor u klaar met een aanbod in:

  • Gordijnen
  • Binnenzonweringen
  • Vloeren
  • Jasno Shutters
  • Behang
  • Vloerkleden
  • Woonaccessoires

Interieurwinkel in Made of omgeving bezoeken

Bij het aanpassen van het interieur of met het compleet inrichten van een woning zijn er vele aspecten om mee rekening te houden. Bijvoorbeeld met de kleur, maar ook met de maat van bijvoorbeeld gordijnen of oppervlak van de ruimte om een nieuwe vloer te leggen. In de woonwinkel P.C. Interieurverzorging die nabij Made is gevestigd, kunt u rekenen op een persoonlijke service. Wij nemen alle tijd voor onze klanten en verstrekken advies dat vrijblijvend is en u tot niets verplicht. U kunt advies krijgen in onze woonwinkel, maar wij kunnen voor het inmeten ook in Made of omgeving bij u thuis langskomen.

Zie ook: Zonwering Made en Gordijnen Oosterhout

Woonwinkel in Oosterhout met service op maat

Bij P.C. Interieurverzorging kunt u altijd rekenen op een service op maat. U kunt langskomen in onze woonwinkel in Oosterhout en uw wensen aan ons doorgeven. De service op maat bestaat allereerst uit een persoonlijk en vrijblijvend advies. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar gordijnen? In dat geval meten wij zelf alles in en verzorgen wij het maken van gordijnen in ons eigen atelier. Wij regelen alles voor u van A tot Z en kunnen indien gewenst ook oude tapijten en gordijnen verwijderen en afvoeren.

Interieurwinkel nabij Made geopend van maandag tot en met zaterdag

P.C. Interieurverzorging is van maandag tot en met zaterdag geopend. Indien u overdag geen tijd heeft om onze interieurwinkel nabij Made te bezoeken, kunt u op vrijdagavond langskomen. Op vrijdag zijn wij tot 21.00 uur geopend. U kunt bij ons op de beste kwaliteit rekenen als het gaat om het productaanbod en de service. In onze interieurwinkel in de omgeving van Made voeren wij de beste kwaliteitsmerken, variërend van Parade / Quickstep House of Happiness / Eijffinger / Kobe / Sunway / Zonnelux / Ambiant / Marmoleum / Novilon / Jasno . U kunt contact met ons opnemen 0162-433733 of info@pcinterieur.nl.